Schepijsvitrine van Luciano’s SweetArt is meer dan standaard

 

Schepijsvitrine van Luciano’s SweetArt is meer dan standaard

Een ijssalon inrichten met een volledig witte schepijsvitrine van Italiaans design, tegen de standaard productspecificaties van de fabrikant in? Het kan, het moet! Innovatief inspelen op de wensen van de klant creëert de beste klantervaring.

In het hartje van de Hasseltse gemeente Sint-Lambrechts-Herk is er slechts één ijssalon te vinden. De hippe ijssalon Luciano’s SweetArt weet de klant telkens te verrassen met zijn nieuwe smaken, een paradijs voor elke ijsliefhebber! Op een beurs in Italië merkten de ondernemers, Lydia Franssen en Jozy Deraedt, een gecombineerde schepijsvitrine en patisserietoog volledig in het wit op. Veld Koeltechniek kreeg de vraag om de meest geschikte koel- en vriesinstallaties op maat te voorzien.

Technische uitdaging

De professionele IFI schepijsvitrine en patisserietoog zijn met hun Italiaans design een echte eyecatcher. Zo past wit bijzonder mooi in een hippe ijssalon. Deze installaties worden door de fabrikant steeds geleverd met een zwarte plint onderaan. De productie van een volledig witte schepijsvitrine was dus een belangrijke uitdaging voor de fabrikant. Veld Koeltechniek wou de wensen van de ondernemers vervullen en vond een geschikte maatwerk oplossing.

Klant aan het woord:

Lydia Franssen van Luciano’s SweetArt wil graag nog een woordje kwijt over de samenwerking met Veld Koeltechniek

“Veld onderscheidt zich in zijn communicatie; iedereen weet tijdig waaraan en waaraf. Zo stond Pascal Gillis steeds klaar om ons een oplossing op maat aan te bieden en dus ook onze wensen te vervullen. Ook vandaag kunnen we op elk moment bij Pascal terecht. Als kers op de taart is de prijs-kwaliteitverhouding van Veld erg uniek.”

Pascal Gillis van Veld Koeltechniek over de samenwerking met Luciano’s SweetArt

“Inspelen op de wensen van de klant is enorm belangrijk. Het voorzien van een volledig witte schepijsvitrine was ook voor ons een echte uitdaging. Klanten die een product geleverd krijgen dat niet aan hun verwachtingen voldoet, dat willen we niet. Zo’n teleurstelling blijft de klant jaren onthouden. Onze Italiaanse IFI schepijsvitrine zorgt voor de meest professionele presentatie van ijs. Bij hoogwaardige visibiliteit hoort natuurlijk ook een strak design. Het streven naar de beste klantervaring realiseren we door actief de potentiële valkuilen aan te pakken.”

Inspelen op de verwachtingen van de klant

Pascal Gillis, hun contactpersoon bij Veld Koeltechniek, zocht samen met de fabrikant naar de meest efficiënte en duurzame oplossing. Tegen de wensen van de fabrikant in werd er afgeweken van de standaard productspecificaties. Vandaag staat er in het ijssalon een volledig witte schepijsvitrine te blinken. Het meegaan in de verwachtingen van de klant is een belangrijk aspect van klanttevredenheid. Zo stappen de eigenaars dagelijks met veel trots hun zaak binnen.

Energiezuinig in combinatie met een eenvoudig gebruik

De IFI schepijsvitrine en patisserietoog bieden naast een zeer laag energieverbruik ook een ideale temperatuurbeheersing. Hierdoor krijgt het ijs de meest optimale luchtstromen en is het makkelijk te scheppen. Tegelijkertijd zijn de installaties uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige componenten zoals binnenverlichting, geventileerde koeling en gebogen glasopbouw. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor ondernemers die ambachtelijk schepijs willen verkopen. Bovendien biedt het innovatief koelprincipe een perfecte presentatie van het ijs, wat dus ook een positief effect heeft op de verkoop ervan.

Wij helpen u graag verder

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.