Werkwijze service

Werkwijze service

Tijdens onze kantooruren, van 08.00 uur tot 17.00 uur, staat een gespecialiseerd callcenter klaar om uw storingsmeldingĀ  op te nemen en te verwerken in een modern geautomatiseerd planningsprogramma.

Mocht u onverwachts toch een storing ondervinden buiten deze openingsuren, dan kunt u steeds ons storingsnummer bellen voor heel dringende storingen: +31 (0)544 ā€“ 476 476.

Dit systeem staat voortdurend in verbinding met de landelijk verspreide onderhoudsmonteurs. De serviceplanner wijst op basis van toegekende prioriteiten uw storingsmelding direct toe aan de dichtstbijzijnde onderhoudsmonteur. Deze heeft alle noodzakelijke gegevens van de installatie en locatie op een laptop tot zijn beschikking, net zoals de eventuele storingsgeschiedenis.

Ook buiten kantooruren en in het weekend staan er gekwalificeerde onderhoudsmonteurs voor u klaar. Wanneer u het algemene telefoonnummer van Veld belt, wordt u automatisch doorgeschakeld naar onze alarmcentrale die de juiste verwerking van uw storingsmelding waarborgt.

Alle vragen en antwoorden over onze service, leest u hier in onze FAQĀ .

 

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.