Service

Een optimaal en betrouwbaar functionerende koelinstallatie en/of vriesinstallatie is uw grootste prioriteit. Uw producten moeten op de juiste temperatuur gekoeld worden, tegen zo’n laag mogelijke kosten. Goed onderhoud verlengt de economische levensduur van uw koel- en vriesapparatuur. Met onze landelijk opererende klantenservice staan wij 24 op 7 voor u klaar.

Economische levensduur koelinstallatie verlengen

Veld biedt verschillende mogelijkheden voor het preventief en correct onderhoud van uw installatie. We bieden tal van onderhoudscontracten: u bepaalt zelf welk onderhoudscontract het beste bij u past .

Bovendien zorgen wij voor een snelle interventie bij dringend onderhoud op uw locatie. Bij een storing zijn wij altijd te bereiken op het nummer 0544-476476. U wordt automatisch doorgeschakeld met ons gespecialiseerd team die de juiste verwerking van de melding waarborgt.

Uw installaties op afstand beheren en monitoren

We kunnen uw koel- en vriesinstallaties op afstand beheren en monitoren. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons ADAP-KOOL® systeem. Het systeem is door elke installateur te onderhouden en te bedienen. Ook het aanleveren van uw verplichte temperatuurregistraties doet u eenvoudig en eenduidig met het ADAP-KOOL® systeem.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wij helpen u graag verder

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.