Expert in de wereld van de koudetechniek

 

Daarom Veld

Veld is een expert in de wereld van de koudetechniek. Niet alleen in de Benelux is Veld werkzaam, maar ook daarbuiten. Veld importeert, transformeert, produceert en levert koel- en vriesoplossingen voor onder andere de horecasector, groothandels, koeltechnische installatiebedrijven, grootkeukens, supermarkten, de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners.

MVO

Aandacht voor energie, milieu en veiligheid staan dagelijks centraal. We investeren in innovatieve ontwikkelingen en werken voortdurend aan nieuwe oplossingen op het vlak van energiezuinige installaties, de recuperatie van restwarmte en koeling op basis van natuurlijke bronnen. Veld is MVO gecertificeerd en geeft op verschillende manieren vorm aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er zijn tal van interne en externe projecten actief binnen de organisatie zoals bijvoorbeeld het Leeftijdsfase Bewust Ondernemen.

Volledig geautomatiseerd

Er wordt voortdurend geïnvesteerd in proces- en organisatieontwikkeling. Met een magazijn van ruim 20.000m2 bieden we een grote voorraad aan waardoor we in staat zijn om snel te leveren. Onze bedrijfsprocessen zijn volledig geautomatiseerd en uitstekend gestroomlijnd. Daarnaast wordt onze planning over de verschillende marktgroepen gedekt met één ERP-omgeving. Zo kunnen we flexibel werken, bijsturen, volgen we onze montage- en servicemonteurs op én kunnen we spoedgevallen eenvoudig inplannen. Dit heeft de afgelopen vijf decennia geresulteerd in een doorlopende groei, zowel in omzet als medewerkers.

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.