Koelwerkbanken smaakmaker bij hippe formule Stach food

 

Koelwerk- banken smaakmaker bij Stach food

Snel, lokaal en kleinschalig. Het zijn enkele kenmerken van de nieuwe economie én van het nieuwe foodconcept Stach food. Waar de uitdaging ligt bij deze special retail op het vlak van koeltechniek? In het voorkomen van lever- en storingstijd en in het verder denken dan de gebruikelijke rijen met wandkoelingen. Veld Koeltechniek werkt hiervoor als een soort creatieve kok die steeds coole verrassingen op het menu zet.

Eigentijds recept voor foodconcept

Neem zeventien kleine hoekpanden in de Randstad, in straten waar veel verkeer komt. Voeg daar hedendaagse producten aan toe zoals ontbijtformules, salades, biologisch brood en lokale producten. Maak het voor iedereen gemakkelijk door de keuze te geven aan ‘take-away’ of lekker opeten in de winkel. En voilà, het eigentijdse recept van Stach food. Dit nieuwe foodconcept verspreidt zich razendsnel. En dat vraagt om snel te schakelen vanuit de koeltechniek.

Klant aan het woord:

Stach Schaberg van Stach food over de samenwerking

“In een jaar tijd openden we vijf nieuwe vestigingen en verdubbelden we onze omzet. Geregeld moet er dan binnen de vijf weken een nieuwe winkel openen. Als de levertijd op koeltoonbanken of drop-inmeubelen dan langer is, biedt Veld geen ander product uit zijn aanbod aan maar wordt er een andere oplossing voorgesteld. Altijd iets anders, altijd passend. De persoonlijke benadering van Veld spreekt ons hoe dan ook aan. In vergelijking met grote supermarkten zijn we een relatief klein bedrijf. Toch merken we dat we bij Veld geen nummer zijn en niet worden afgescheept met telefonisten, we kunnen steeds met de juiste verkopers en techniekers afstemmen om een probleem op te lossen.”

Verrassend en snel in koelingen

Bij elke nieuwe winkel mengen we de vaste en variabele ingrediënten in onze snelkookpan. De ene keer rollen daar vervolgens koeltoonbanken of drop-inmeubelen uit. De andere keer ‘gewone’ koelcellen, ijsblokjesmachines of kleine koelmeubelen. Bij langere levertijd stoken we het vuur bovendien op en zoeken we naar andere oplossingen.

Op maat gemaakte koelmeubels

Voor de meeste Stach food-winkels zetten we de apparatuur steeds van iets standaards tot iets unieks om. Een algemene plastic ombouw? Die krijgt dus meestal een upgrade met een mooie rand uit roestvrij staal. En voor bijna elk koelmeubel maken we de werkbladen, glas en eindstukken op maat. Volledig voor de finishing touch van de interieurbouwer.

Originele koeloplossingen

Dankzij onze snelle acties en vaak verrassende oplossingen openen de nieuwe winkels in korte tijd. De ondernemer begint dus al snel met het genereren van omzet. En ontstaat er eens een storing? Dan zorgen we dat onze monteur alles snel in orde brengt. Zelfs in hartje Amsterdam.

Met de tijd meegaan in koeltechniek

De keten kennen we ondertussen goed. Daarom inventariseren we er binnenkort ook alle koelinstallaties (dus ook die van concullega’s). Hierdoor kunnen we nog beter advies geven over gepaste technieken en andere ontwikkelingen. Ook willen we op basis daarvan zelfs een nieuw wandmeubel op maat ontwikkelen.

Samen met Stach food hebben we de smaak dus helemaal te pakken.

Wij helpen u graag verder

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.