Horecaprojecten

Horecaprojecten

De temperatuurbeheersing van producten is een belangrijk bedrijfsproces en wordt vaak onderschat. Wanneer u zeker wilt zijn van een toekomstgerichte en kwalitatieve koudetechnische oplossing, adviseren wij om u bij het ontwerp van uw horecaonderneming meteen rekening te houden met uw koelplan.

Of het nu gaat om horecakeukens, cafetaria’s, bedrijfsrestaurants of professionele keukens in de zorgsector: als specialist zitten we het liefst vanaf het begin bij u en eventueel uw (grootkeuken- of interieur-  partners aan tafel. Van aanvraag tot realisatie: Veld begeleidt en ondersteunt u graag in koudetechnische oplossingen op maat.

Veld projectbureau

Het management van onze projecten ligt in handen van ons projectbureau.  Ons installatieteam, dat bestaat uit vakbekwame en goed opgeleide professionals, is verantwoordelijk voor de installatie en montage onder leiding van ervaren projectleiders.

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw horecaproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Daarom kiest u voor Veld

  • 50 jaar ervaring
  • Specialist in horecaprojecten
  • Oplossingen op maat
  • 24/7 Service

Meer over Veld

(Voedsel)veiligheid

Een gecontroleerde voedselketen is van essentieel belang voor de voedselveiligheid. De temperatuur van uw producten dient voortdurend gewaarborgd te zijn. Naast een goede organisatie van de koude en warme keuken is een diepgaande controle van uw koel- en vriesinstallaties noodzakelijk. Hiervoor biedt Veld een monitoringservice aan die 24 op 7 bereikbaar is. Zo waken onze medewerkers op afstand over uw installaties. Voor het preventief en correct onderhoud van uw installaties kunt u kiezen uit verschillende onderhoudscontracten.

 

Natuurlijke koudemiddelen

Naast de veiligheid van uw producten dient u bij de inrichting van uw horecaconcept ook rekening te houden met milieuverplichtingen. Veld is pionier op het vlak van natuurlijke koudemiddelen en kan u voorzien van een energiezuinige en duurzame koudetechnische oplossing die aan de meest recente eisen voldoet.

Tip wanneer u start met een de inrichting van een horecaconcept, houd dan vanaf het begin rekening met uw koude installaties en met de wettelijke verplichtingen op het vlak van hygiëne, veiligheid en milieu. Bij Veld bent u verzekerd van up-to-date advies.

Naast koudetechnische oplossingen voor horecaprojecten bieden bij ook oplossingen voor foodbrands.

Wij helpen u graag verder

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.