Soepele verbouwing van Gusto di Casto dankzij Veld en zijn vaste partners

 

Soepele verbouwing van Gusto di Casto

Als je omzet al jarenlang op hetzelfde niveau blijft steken, je de concurrentie om je heen ziet toenemen en je toe moet geven dat je zaak ronduit oubollig en gedateerd is, dán wordt het tijd om radicaal te veranderen. Geen idee waar te beginnen en angstig voor louche aannemers namen restaurateur Ermanno Casto, eigenaar van Gusto di Casto en zijn vrouw met wie hij de zaak runt contact op met Veld. En dat bleek een goede zet!

Bella Italia

Panini uit eigen oven, verse salades, overheerlijke pasta’s, pizza’s, smaakvolle olijfolie en echte Italiaanse koffie. Bij Gusto di Casto is het Bella Italia wat de klok slaat. Culinaire liefhebbers van pure Mediterrane delicatessen komen hier volledig aan hun trekken. Niet alleen als het gaat om de innerlijke mens maar nu ook vanwege de ambiance. Met de hulp van onder andere Veld werd de ambachtelijke Italiaanse trattoria volledig in een nieuw jasje gestoken.

Het roer om

Om in te spelen op de omliggende concurrentie op het Gelderlandplein in het Amsterdamse Buitenveldert en de omzet een flinke boost te geven, was het noodzakelijk om het roer om te gooien. Voor Ermanno Casto bleek dit makkelijker gezegd dan gedaan. Vanwege slechte ervaringen met aannemers in het verleden zag hij als een berg op tegen een verbouwing. Veld kwam met een oplossing.

Klant aan het woord:

Mannen en vrouwen van het woord

Ermanno is naar eigen zeggen bijzonder in zijn nopjes met zijn nieuwe zaak en niet in de laatste plaats de manier waarop de verbouwing is uitgevoerd door Donker Winkelstyling. Dat geldt ook voor zijn relatie met Veld. “Alle medewerkers hebben kennis van zaken en doen wat ze beloven. En… als klap op de vuurpijl hebben ze mij in contact gebracht met Gert Donker. Dat ik daar ontzettend blij mee ben, lijkt me overduidelijk. Vanaf nu wens ik al mijn gasten letterlijk en figuurlijk een welgemeend Boun Appetito!”

Goede match

Harro Moens, accountmanager bij Veld bracht de ondernemers in contact met Gert Donker van Donker Winkelstyling. Donker Winkelstyling is een vaste relatie van Veld en wordt al jaren bij de uitvoering van projecten betrokken. Als specialist op het gebied van styling, verbouwing en inrichting van verswinkels en horecagelegenheden wist Gert al gauw het vertrouwen te winnen. Ermanno Casto: “Wat hij zegt, maakt hij waar. Zowel qua financiën als tijdsplanning.”

Van plan naar terugverdienmodel naar realisatie

Op basis van een eerste plan en bijbehorend terugverdienmodel kon na het strippen van de zaak gestart worden met de opbouw. Na twee weken stond er onder regie van Donker Winkelstyling en in samenwerking met Veld een prachtig eindresultaat. Compleet met sfeervolle ledverlichting, strakke afwerking met moderne materialen en een aangenaam binnenklimaat. Veld leverde tevens diverse koelvitrines, een wandkoeling en koelwerkbanken. Alles aangesloten op separaat opgestelde installaties.

Zichtbaar resultaat

Gusto di Casto betreft een restaurant, traiteur, delicatessenzaak en cateraar onder één dak. Er is een hele nieuwe verdieping op de eerste etage gebouwd. Dit restaurantgedeelte biedt plaats aan 45 gasten. Het prachtige resultaat is niet enkel zichtbaar aan het interieur van de dagzaak. Ook het financiële resultaat mag er zijn. De verbouwing heeft gezorgd voor een omzetstijging van maar liefst 25% in vergelijking met de oude situatie. Van alle gasten eet de helft in de zaak, terwijl de overige klanten eten uit de toonbank mee naar huis nemen.

Wij helpen u graag verder

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.