Zara koeltoonbank voor Antwerpse ambachtelijke bakkerij Diné

Opnieuw een échte ambachtelijke bakkerij in Antwerpen met verse pistolets op zondag, dat kan alleen maar succesvol zijn. Met een gloednieuwe Zara koeltoonbank en wandkoelmeubel van Veld Koeltechniek opende bakkerij Diné zijn deuren. 

Aan het Falconplein in Antwerpen genieten de buurtbewoners op zondag van verse pistolets en koffiekoeken bij bakkerij Diné. Het jonge echtpaar, Dimitri Van Overloop en Nena Tielemans, besloot om hun droom na te jagen: een eigen bakkerij openen. Veld Koeltechniek adviseerde hen dat een volledig nieuwe koeltoonbank op maat voordeliger én rendabeler is dan een tweedehands installatie.

Kiezen tussen een nieuwe of tweedehands koeltoonbank

De vraag naar een warme ambachtelijke bakker in de omgeving was erg groot. Dimitri, die werkzaam is bij bakkerij Geert Verellen, kwam op het idee om samen met zijn vriendin Nena een bakkerij te openen in Antwerpen. Vrij snel vonden ze een pand dat ze verbouwden tot een hippe zaak.

Niet enkel de locatie was belangrijk, ook over de aankleding van het pand had het koppel advies nodig. Als jonge ondernemers zijn investeringen in nieuwe koelinstallaties niet vanzelfsprekend. Ze gingen ten rade bij verschillende partners, uiteindelijk kozen ze bij Veld Koeltechniek voor een volledig nieuwe koeltoonbank op maat.

Praktische uitdaging

Een koelinstallatie die perfect in hun zaak past, dat is wat onze klanten wensen. Met zijn lengte van 3,5 meter was het praktisch onmogelijk om deze installatie binnen te krijgen in bakkerij Diné. Veld Koeltechniek zocht én vond de oplossing: de koeltoonbank werd gebouwd uit twee elementen. Deze werden afgewerkt met een vleugeloverdekkend paneel, wat zorgt voor een strak en egaal geheel.

Na de beslissing voor deze unieke koeltoonbank werd de productie opgestart. Eén week voor de opening van de bakkerij leverde, plaatste en stelde Veld Koeltechniek deze installaties in werking. In slechts vier uur tijd werd de klus geklaard, net op tijd voor de opening.

Klant aan het woord:

Dimitri van bakkerij Diné sprak met lovende woorden over de aanpak van Veld Koeltechniek

‚ÄúNet zoals vele startende ondernemers contacteerden we verschillende partijen voor een¬†offerte. Pascal Gillis contacteerde ons erg snel om kennis te maken, wat verschillend was bij¬†de andere potenti√ęle partners. Het was voor ons bijna praktisch onmogelijk om de¬†koeltoonbank binnen te krijgen. Dankzij de snelle aanpak van Pascal konden we onze¬†bakkerij tijdig openen!‚ÄĚ

Zwarte Zara koeltoonbank

De 3,5 meter lange Zara koeltoonbank, in zwarte uitvoering, en een RVS wandkoelmeubel staan te schitteren in deze hippe bakkerij. Elke module van de koeltoonbank beschikt over een aparte temperatuurinstelling en onderaan is deze voorzien van een gekoelde stockageruimte met deuren. In het wandkoelmeubel wordt de charcuterie al koelend gepresenteerd.

Voor alles is een oplossing

Pascal Gillis adviseerde het ondernemerspaar met veel enthousiasme. ‚ÄėOnze¬†koeltoonbanken worden volledig op maat gemaakt. Tijdens ons kennismakingsgesprek¬†merkten we dat de koeltoonbank afwijkt van enkele standaardafmetingen. Dit nam niet weg¬†dat we een oplossing vonden om de installatie toch binnen te krijgen. Blij dat wij deze jonge¬†ondernemers een handje konden helpen om hun droom te realiseren!‚Äô.

Wij helpen u graag verder

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.