Resale

Horeca apparatuur van Veld

De horeca apparatuur van Veld garandeert u optimale bedrijfszekerheid en veiligheid. Onze koel- en vriesoplossingen zijn van de beste kwaliteit dankzij onze keuze voor bekende merken. Koel- en vriesoplossingen van Veld ondergaan scherpe controles die ervoor zorgen dat u kunt vertrouwen op uw aankoop.

Optimale samenwerking

Een goede en constructieve samenwerking met ons dealernetwerk vinden wij essentieel. Onze partners worden dan ook steeds voorzien van de laatste ontwikkelingen over onze producten. U bent daarom altijd verzekerd van een deskundige en ervaren adviseur die u kan voorzien van een persoonlijk advies.

Totaalconcepten

Naast onze stekkerklare producten bieden wij ook diverse koel- en vriesoplossingen op maat met bijbehorende logistieke diensten. Voor een persoonlijk advies verwijzen wij u graag naar een van onze adviseurs.

DAAROM KIEST U VOOR VELD

  • Ruim 50 jaar ervaring in koel- en vriesmeubelen
  • Ruim assortiment
  • 20.000 m2 magazijn met voorraad
  • Persoonlijk advies op maat
  • Snelle levering

One Cool Process

Met ons One Cool Process (OCP) totaalconcept wordt u compleet ontzorgd over uw koel- en vriesinstallaties. Wij bieden een breed assortiment van functionele en promotionele koel- en vriesapparatuur aan. Deze voorzien wij in-house van uw gepersonaliseerde branding door middel van zeefdruk, stickers of verwisselbare posters. Vervolgens zetten wij deze op voorraad in ons centrale magazijn en leveren uit wanneer u dat wenst.

Zo kunt u op efficiënte wijze promotie voeren met uw gekoelde producten in specifieke markten. Ook het meeleveren van deze gekoelde producten is mogelijk. Het concept wordt volledig op uw wensen afgestemd: Veld levert maatwerk.

Branding

Veld draagt graag zorg voor de juiste presentatie van uw producten. Het voorzien van branding op uw koelinstallatie vergroot het aantal impulsaankopen van uw producten. Ook kleine hoeveelheden realiseren we graag voor u. Het complete personalisatietraject kunnen we voor u begeleiden.

We hebben vaste partners voor de productie van bijvoorbeeld stickers en posters. De branding van uw installatie regelen we vervolgens in-house. Daarnaast zijn er tal van opties mogelijk, denk maar aan het op kleur brengen van de buiten- of binnenkant van uw installatie. Ook de verlichting in de deur of kast kunnen we volledig naar uw wensen verzorgen.

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw resale? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wij helpen u graag verder

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.