Met onze koeltoonbanken bewaart u de producten op de juiste condities en geeft u uw winkel de juiste uitstraling. Bekijk het assortiment in onze webshop.  

Assortiment koeltoonbanken

Daarom kiest u Veld
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • De specialist in slagerijen
  • koeltoonbanken op maat
  • 24/7 365 dagen Service
  • Zowel geforceerde als statische koeltoonbanken op voorraad

Meer over Veld

Een slagerij beginnen? Veld helpt u graag verder

Een slagerij beginnen? Een perfecte bewaring en presentatie van uw vleesproducten doet uw klanten watertanden én kopen. Het centrale punt van uw winkel is uw koeltoonbank of koeltoog. Een mooi design is daarom niet onbelangrijk. Een beenhouwerij slim inrichten hoe doet u dat eigenlijk? Voor welke koeltoonbank kiest u en welke apparatuur heeft u nodig naast uw winkelinrichting. Laat u adviseren door één van de experts van Veld.

“Het ambachtelijke gevoel moest bewaard blijven. Veel van de versproducten die in de winkel liggen worden bereid door vaklui. Uiteraard moeten deze producten op hun eigen ideale temperatuur gekoeld kunnen…

Lees verder

Koelcel of vriescel nodig? Veld helpt u graag verder

Bij het bepalen van de koel- en vriescapaciteit voor uw cellen moet u met verschillende dingen rekening houden. Hoe intensief wordt de koelcel of vriescel gebruikt? Wordt er veel in gewerkt en gaat de deur meerdere keren achter elkaar open? Gaan de producten gekoeld of ongekoeld de koelcel of vriescel in? Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar voor de cellen en wat is de de omgevingstemperatuur van de ruimte waarin de koel- en vriescellen geplaatst worden. Allemaal factoren die meespelen in de keuze voor een koelcel of vriescel van Veld Koeltechniek. Wij helpen u graag. Laat u adviseren door één van onze experts.

Koel- en vriescellen

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.