Koelwerkbanken voor uw keuken

Voordat u uw meubels kiest is het belangrijk om nagedacht te hebben over de indeling van uw keuken. Wat gaat u bereiden? Hoeveel ruimte heeft u? Hoeveel mensen werken er in de keuken? Een goede inrichting is van essentieel belang. Voor het werkplezier maar ook voor het rendement van uw bedrijf.

Bewegingsruimte

De beweging van het keukenpersoneel is een van de factoren die van invloed kan zijn op de tijdswinst voor het bereiden van maaltijden. Als uw medewerkers alle materialen bij de hand hebben werkt dit vanzelfsprekend efficiënter. Een koelwerkbank is om die reden ideaal. Een werktafel waar u uw maaltijden kunt (voor)bereiden en direct daaronder de efficiënte koelruimte waarin u uw producten kunt bewaren. Wanneer uw keukenpersoneel alles dicht bij de hand heeft hoeven ze minder te bewegen. Dit komt ook de veiligheid in de keuken ten goede, het vermindert de risico’s op ongevallen.

Verschillende temperatuur bereidingen

Wanneer u ook voedsel verwarmd in uw keuken is het van belang de koelwerkbank(en) zo ver mogelijk van de apparatuur voor koken, bakken en frituren te plaatsen. Dit komt de veiligheid van de verwerkte voedingsmiddelen ten goede en bovendien zorgt dit voor minimaal energieverbruik.

Onderhoudsvriendelijk

Natuurlijk wilt u dat uw koelwerkbank(en) gemakkelijk te onderhouden zijn. Veld biedt koelwerkbanken in verschillende prijsklassen. Zo kunt u kiezen voor modellen die volledig zijn uitgevoerd in inox. Dit betekent dat de werkbank zowel in- als uitwendig uitgevoerd is in inox. Kiest u voor ons Spring model van Afinox dan beschikt de werkbank zelfs over een inox verdamper.

Non Fingerprint Coating

Minder budget? Dan kunt u ook kiezen voor een koelwerkbank die in-en uitwendig is uitgevoerd met een None Fingerprint coating. Dit wil zeggen dat het metaal aan de buitenzijde van de werkbank voorzien is van een beschermende filmlaag in inox look. Dit materiaal is geschikt voor contact met voedsel en is makkelijk te reinigen. Bovendien blijven er bij aanraken geen vingerafdrukken zichtbaar. Inwendig zijn deze koelwerkbanken uitgevoerd in aluminium, tevens met coating.

Koelwerkbank op maat

Koelwerkbanken zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen kiest u de lengte, diepte en hoogte. Ook heeft u keuze uit deuren of schuiven. bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop. Liever een koelwerkbank op maat? Ook dat is mogelijk. Veld kan uw koelwerkbank modificeren. Het combineren van deuren en schuiven is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze adviseurs.

Vraag advies

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.