Markten

Op zoek naar een professionele koel- en/of vriesoplossing? Veld levert maatwerk in tal van marktgroepen.

Markten

Horecaprojecten

Met meer dan 50 jaar ervaring is Veld expert op het gebied van horecaprojecten. In samenwerking met partners, zoals in de grootkeukenindustrie, catering en zorg, hebben we al vele projecten mogen inrichten.

Temperatuurbeheersing voor de voedselveiligheid is van essentieel belang. We adviseren dan ook om rekening te houden met uw koelplan bij het ontwerp van uw horecaconcept.

Foodbrand

Als dienstverlener in koudetechnische oplossingen heeft Veld de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd aan relaties. Innovatie stond daarbij altijd vooropook als het gaat om foodbrands. Veld werkt samen met verschillende multinationals waarbij er steeds wordt gefocust  op het verbeteren van de dienstverlening aan klanten.

In co-creatie met onder andere Unilever, Grolsch, Danone en FrieslandCampina werken we aan nieuwe producten en concepten die meehelpen aan het succes van de verschillende foodbrands. Voor elk vraagstuk zoeken we een unieke oplossing.

Resale

Veld beschikt over een groot assortiment van koel- en vriesmeubelen. Onze bekende merken staan garant voor kwaliteit. Daarnaast investeren wij voortdurend in de kennis van onze medewerkers. Zo bent u zeker van up-to-date advies.

Ons klantenaanbod is zeer verschillend: food, ice cream & beverage, specialisten in grootkeukens, horecagroothandels, non-food leveranciers en koeltechnische installateurs.

Onze Merken

Wij helpen u graag verder

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.