Koude is een belangrijk productiemiddel in de foodbranche

Food

Koude is een belangrijk productiemiddel bij de productie van food. Denk hierbij aan het koelen van grondstoffen en het aanvriezen ten behoeve van portioneren en invriezen voor de lange termijn opslag. Veld heeft ruime ervaring en stelt uw processen en belangen centraal bij het zoeken naar een passende koude oplossing. Zowel voor de productie als de opslag van uw producten.

Aangenaam werkklimaat

Bij de verwerking van foodproducten is een aangenaam werkklimaat zoals temperatuur, luchtverdeling en geluid erg belangrijk. Veld staat garant voor de realisatie van een optimale werkomgeving. In onze maatwerkoplossingen houden we bovendien rekening met de meest recente informatie, voorschriften en wetgeving omtrent HACCP, BSC en RVV richtlijnen. Aandacht voor voedselveiligheid en hygiëne zijn onontbeerlijk. Om u te ontzorgen bieden we afstandsbeheer aan. Dit wil zeggen dat we uw installatie op afstand monitoren en u alarmeren wanneer er temperatuurafwijkingen worden gemeten. Een prettig gevoel.

Vragen over La Squadra?

Contact schepijsvitrine

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tekst

Vragen over koeltoonbanken?

Vraag advies

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Vragen over koelwerkbanken?

Vraag advies

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Vragen over koelvitrines?

Vraag advies

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Aanvraagformulier koel- of vriescel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Vragen over horecakoelkasten?

Vraag advies

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.