Start je carrière bij Veld en krijg de kans om jezelf te ontwikkelen

Carrière bij Veld

Veld Koeltechniek is een topspeler in de wereld van de koudetechniek. Niet alleen in de Benelux is Veld werkzaam, maar ook daarbuiten. Wij leveren koel- en vriesoplossingen voor onder andere de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatiebedrijven, grootkeukens, supermarkten, de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners.

Wij geloven dat het succes van Veld gedragen wordt door twee pijlers: onze merken en onze mensen. Onze merken staan garant voor kwaliteit. Veld levert enkel hoogwaardige producten. De toepassing van deze producten en het bijbehorende advies van onze professionals maken dat we altijd de beste oplossing op maat leveren. Wij zijn van mening dat, door het beste uit onze mensen te halen, het beste resultaat bereikt wordt. Onze medewerkers krijgen dan ook volop de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Heb jij Veld in je DNA?

Elke organisatie heeft zijn eigen bedrijfscultuur, net zoals Veld. Veld is een familiebedrijf en dat merk je. Het Veld DNA laat zich omschrijven als betrokken, innovatief, competent, resultaatgericht en zelfbewust. We hechten waarde aan collega’s die gedreven zijn, die passie hebben voor hun vak en net dat stapje extra willen zetten. Vastberadenheid en creativiteit zijn daarbij van belang. Samen zetten we de schouders eronder en werken we toe naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Persoonlijke ontwikkeling

Elke medewerker binnen Veld krijgt de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen naargelang zijn interesses en capaciteiten. Het volgen van opleidingen en trainingen beschouwen wij als vanzelfsprekend. Verantwoorelijkheden liggen laag in de organisatie en we proberen onze mensen voortdurend te stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo houden we elkaar scherp en zijn we in staat om steeds op vernieuwende wijze in te spelen op de markt.

Bekijk hier onze openstaande vacatures, vind je niet meteen een job die bij je past dan kan je ook spontaan solliciteren.

 

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.