Wandkoeling voor Epicerie Rastegar in Luxemburg

Wandkoeling voor Epicerie Rastegar in Luxemburg

Enkele maanden geleden mochten voor Epicerie Rastegar in Luxemburg een wandkoelmeubel leveren, plaatsen en in bedrijf stellen. De wandkoeling moest geschikt zijn voor groenten en fruit, maar ook voor zuivel, vleeswaren en voorverpakt vlees. Op basis van deze eisen is gekozen voor de Dione XP 250. Deze stekkerklare wandkoeling heeft een temperatuurklasse van : 3M1 (-1°C/+5°C). De Dione kan uitgevoerd worden met een nachtgordijn of met dagafdekking. (thermopane glasdeuren)

Inmiddels heeft Epicerie Rastegar het assortiment aangepast en is er behoefte ontstaan aan extra leggers, prijsrails en barcodehouders. Uiteraard is dit geen enkel probleem, want de meeste wisselstukken hebben we op voorraad liggen in ons magazijn van ruim 20.000m2. Een mooi voorbeeld van de voordelen die wij u als Veld kunnen bieden.

Over dagafdekkingen

Wanneer u kiest voor dagafdekkingen kunt u flink besparen op uw energieverbruik. Het sluiten van uw etaleerruimte vermindert de vorming van ijs in de verdamper drastisch waardoor het energieverbruik tot 60% gereduceerd wordt. Dankzij de glasdeuren zijn uw producten goed zichtbaar en daardoor snel binnen handbereik. Ook wordt het voedsel beter geconserveerd door kleinere temperatuurverschillen.

Deel dit bericht

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.