Koud biertje voor bezoekers van Corona On-Trade Activation

Ruim 1000 gasten kwamen afgelopen vrijdag 20 april naar Corona On-Trade Activation bij Jardim in Antwerpen. Het event werd geregisseerd door Boris Agency, tevens onze opdrachtgever. Voor het koelen van de Corona’s mochten we een koelkist leveren met glasschuifdeksels en voorzien van Corona bestickering (branding).

Op het nippertje

Onvoorziene omstandigheden tijdens het vervoer van de koelkist gooiden bijna roet in het eten. Om de kist toch op tijd bij Jardim af te leveren stonden we om 6 uur ’s ochtends in de startblokken om de vrachtwagen tegemoet te rijden met een auto met aanhanger. Want bij Veld geldt: afspraak is afspraak. Eens ter plaatse aan de Scheldekaai hebben we de koelkist met veel plezier geleverd, uitgepakt, geplaatst en de verpakking retour genomen. Bezoekers van het event konden zo toch op tijd genieten van een koud biertje. En daar doen we het voor!

Branding

De branding op de koelkist bij Jardim betrof een full colour digital print met laminaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot het personaliseren van uw koel- en vriesinstallaties neem dan contact op met ons. Wij adviseren u hierin graag.

Deel dit bericht

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.