Horeca

Het foutief koelen van voeding brengt ernstige risico’s met zich mee. De juiste koeltechniek en monitoring is dan ook van groot belang voor uw voedselbereiding. Laat grote hoeveelheden voeding snel afkoelen en uw drank of ijs tot de ideale temperatuur brengen met onze totaaloplossingen voor horeca.

Het bundelen van elkaars expertise

Het samenwerken en het delen van kennis is volgens ons de beste basis voor innovatie. Binnen Veld Koeltechniek is het uitwisselen van kennis een vanzelfsprekendheid. Zo werd binnen de industrie branche in 2008 voor het eerst een test gedraaid met CO2 als natuurlijk koudemiddel. Sinds 2015 passen we deze ontwikkeling ook toe in de horeca.

Graag stemmen we uw persoonlijke wensen en ideeën af. Door met elkaar in gesprek te gaan en elkaars expertise te bundelen ontstaan er nieuwe concepten en oplossingen. Wij denken graag met u mee.

Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw horecaproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Wij helpen u graag verder

Vragen over schepijsvitrines?

Ontvang advies.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.